Εαρινά – Θερινά Τμήματα

Εαρινά τμήματα: έναρξη 1/2 & 1/3

Τα εαρινά τμήματα απευθύνονται σε όλους όσους θέλουν μέσα από μια 3μηνη προετοιμασία να συμμετάσχουν στις εξετάσεις γλωσσομάθειας Μαΐου-Ιουνίου και διοργανώνουν όλοι οι αναγνωρισμένοι φορείς. Τα μαθήματα ξεκινούν την άνοιξη και ακολούθως συνεχίζουν το καλοκαίρι με θερινά εντατικά τμήματα (βλ. Θερινά Μαθήματα) με στόχο την προετοιμασία των υποψηφίων για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου.

Επίσης, αναλαμβάνουμε την προετοιμασία για πτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές υποψηφίων που θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε ελληνικά & ξένα πανεπιστήμια τα οποία απαιτούν πρόσφατη πιστοποίηση: IELTS-TOEFL-TOEIC-GMAT-GRE-BULATS. Εξετάσεις διοργανώνονται κάθε εβδομάδα.

Για όλους όσους δεν μπορούν να ενταχθούν σε σταθερό προσυμφωνημένο πρόγραμμα ή group, υπάρχει η δυνατότητα για ιδιαίτερα μαθήματα σε προσιτές τιμές. Οι υποψήφιοι καθορίζουν τις ώρες και τις ημέρες διδασκαλίας. Παρέχεται υποστήριξη για όσο χρόνο επιθυμεί ο υποψήφιος με ελάχιστη επιβάρυνση.

Θερινά τμήματα: έναρξη 20/6 & 20/8

Το σχολείο μας συνεχίζει την λειτουργία του όλη την καλοκαιρινή περίοδο με θερινά τμήματα και ατομικά μαθήματα, κυρίως σε όσους ενδιαφέρονται για την προετοιμασία πτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδώνσε ελληνικά, ευρωπαϊκά και αμερικανικά πανεπιστήμια όπου απαιτείται: IELTS, TOEFL, TOEIC, GMAT, GRE, όπως επίσης και για Lower, Advanced, Proficiency.

Έτσι, όσοι επιθυμούν μια ολοκληρωμένη και σωστή προετοιμασία για τις εξετάσεις Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου ξεκινούν κανονικά την προετοιμασία για τα πτυχία αυτά από τον Ιούνιο ή και νωρίτερα.

Επίσης, όσοι επιθυμούν μπορούν, εντατικοποιώντας τις σπουδές τους, να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου και το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, με τα θερινά εντατικά τμήματα εξετάσεων 2ου κύκλου που ξεκινούν εκείνη την περίοδο.

Τέλος, υπάρχουν πολλές επιλογές για όλες τις ανάγκες των ενδιαφερόμενων σπουδαστών, μαθητών και επαγγελματιών, που θέλουν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους στις ξένες γλώσσες και την πληροφορική, επιλέγοντας τμήματα ή ατομικά μαθήματα όλη την θερινή περίοδο, καθώς προσφέρουμε ευέλικτα ωράρια και οικονομικές τιμές με έκπτωση διδάκτρων που φτάνουν μέχρι και -20%!